ممكن نتغير ؟!



انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

ممكن نتغير ؟!

ممكن نتغير ؟!

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

منتدى شبابى يضم العديد من اراء وافكار الشباب المتنوعه والمختلفة


4 مشترك

    الي مابتعرفش تطبخ ونفسها تتعلم وتبقى شاطره تدخل هنا(ملف متكااامل ومبسط)

    fager
    fager
    Admin


    عدد المساهمات : 147
    نقاط : 294
    السٌّمعَة : 8
    تاريخ التسجيل : 26/08/2009
    العمر : 35
    الموقع : فى طى الاحزان والنسيان

    الي مابتعرفش تطبخ ونفسها تتعلم وتبقى شاطره تدخل هنا(ملف متكااامل ومبسط) Empty الي مابتعرفش تطبخ ونفسها تتعلم وتبقى شاطره تدخل هنا(ملف متكااامل ومبسط)

    مُساهمة من طرف fager الثلاثاء ديسمبر 01, 2009 8:13 am

    بسم الله الرحمن الرحيم
    ازيكم ياجماعه؟
    انا كتبت بس الموضوع ده لما لقيت فيه ناس كتير من بنات مش شطورات في المطبخ
    فقولت في عقل بالي ليه مااساعدهومشي واخد فيهم ثواب اني بساعد انسان مسلم طلب حاجه من انسان مسلم؟
    فقررت اني ابدا واحده واحده معاكم واللي هعرفه هجود بيه علشان تبقوا كمان اشطر مني بامر الله
    ومفيش مانع اني برضو افيد ستات في بيوتهم
    بس فيه شرط
    ان كل بنوته عايزه تبقى شطوره في المطبخ لازم تكون مهيئه نفسيا وتحب الموضوع علشان تعرف تبتكر وتخترع وتبقى شطوره وقموره وكمان كتكوته ان شاء الله
    نبـــــــــدأ بسم الله
    زي ماقولت هبداها باقل حاجه ممكن تتعمل


    الفصل الاول
    الرز بانواعه
    الرز بالشعريه
    وصفته سهله موت جدا خالص قوي
    المقادير
    2كوب رز او حسب الكميه المطلوبه ويكون متنقي كويس
    2 كوب ونصف ماء
    معلقة سمنه بلدي كبيره او شوية زيت
    وحبة شعريه


    الطريقـــــــــــه
    نحط الحله على النار ونحط فيها حبة الزيت او معلقة السمنه ونسيبها لحد ماتقدح بعدين نحط الشعريه ونحمرها واثناء مااحنا بنحمرها نجهز كوباية ميه كبيره كوباية شرب يعني
    *ملحوظه يمكن الاستغناء عن الميه بشربة لحمه او فراخ
    المهم نكمل
    وبعد ماتبقى لون الشعريه دهبي نحط عليها الميه او الشوربه ونحط حبة ملح ونقلب كويس واول ماالشوربه بالشعريه تغلي نسقط الرز وطبعا يكون مغسوول كويس جدا
    وبعدين نحطه ونسيب النار عاليه حبه نونولمدة 3 دقايق مثلا لحد الميه اللي في الرز ماتتشرب وبعدين نغطيه ونوطي علييه جدددددا جدددددددا زي مايكون البوتاجاز هينطفي كده ونسيبه وكل مثلا تلت ساعه نقلبه لحد مايستوي وبالهنا والشفا
    *ملحوظه ممكن نحط شعرة قرفه صغنونه خالص مع الملح على الشوربه او نص مكعب ماجي او على حسب الطلب


    فااااصل ونواااااااااصل

    خليكم متابعيييييييين ياحلويييييين

    أياك نفهم بس
    mmesh
    mmesh


    عدد المساهمات : 24
    نقاط : 54
    السٌّمعَة : 0
    تاريخ التسجيل : 04/02/2010

    الي مابتعرفش تطبخ ونفسها تتعلم وتبقى شاطره تدخل هنا(ملف متكااامل ومبسط) Empty رد: الي مابتعرفش تطبخ ونفسها تتعلم وتبقى شاطره تدخل هنا(ملف متكااامل ومبسط)

    مُساهمة من طرف mmesh السبت فبراير 06, 2010 10:52 am

    هههههههههههههههههههههههه ميرسييييييييييييي كتييييييييير ياعمور وربنا ما يحرمنا من وصفاتك السكر دي افادكم الله هههههههههههه
    marbel
    marbel


    عدد المساهمات : 134
    نقاط : 204
    السٌّمعَة : 3
    تاريخ التسجيل : 08/09/2009

    الي مابتعرفش تطبخ ونفسها تتعلم وتبقى شاطره تدخل هنا(ملف متكااامل ومبسط) Empty رد: الي مابتعرفش تطبخ ونفسها تتعلم وتبقى شاطره تدخل هنا(ملف متكااامل ومبسط)

    مُساهمة من طرف marbel الأحد فبراير 07, 2010 9:40 am

    ايه اللى انت بتعمله ده
    انا علمت كده مفيش حل غير انى احنا نجوزك
    انا عايز اعرف طريقه عمل الجاتو ........ خلاص ما تشتمش
    خلينا فى طريقه عمل المكرونه بالباشمل
    avatar
    الفرعون 2010


    عدد المساهمات : 55
    نقاط : 125
    السٌّمعَة : 0
    تاريخ التسجيل : 07/02/2010
    العمر : 36
    الموقع : وسط اطنان من الكتب

    الي مابتعرفش تطبخ ونفسها تتعلم وتبقى شاطره تدخل هنا(ملف متكااامل ومبسط) Empty رد: الي مابتعرفش تطبخ ونفسها تتعلم وتبقى شاطره تدخل هنا(ملف متكااامل ومبسط)

    مُساهمة من طرف الفرعون 2010 الأربعاء فبراير 10, 2010 7:35 am

    هي مش وحشة الاكلة دي بس عايزين وصفة اكل مسبك يا حبيبي . انت عارف دا مينفعش معايا . والبنت مش بتعرف تطبخ زي ما انت عارف ماشي .
    اخوك في الله
    الفرعون العاشق

      الوقت/التاريخ الآن هو الأحد نوفمبر 24, 2024 12:26 pm